Κρυολιπόλυση

Καταπολέμηση του τοπικού πάχους και θεαματικό body contouring, από την πρώτη συνεδρία.
CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

O Δρ. Ζαπάρας εξηγεί:
Τι είναι η Κρυολιπόλυση.

Η κρυολιπόλυση αποτελεί την πρωτοποριακή λύση για τη μη επεμβατική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, προσφέροντας στοχευμένες και ανώδυνες λύσεις! Απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών και σωματότυπων που επιθυμούν να απαλλαγούν από το επίμονο τοπικό πάχος, παρά τις προσπάθειες με διατροφή και άσκηση. Τα αποτελέσματα της απώλειας πόντων εμφανίζονται άμεσα μετά τη θεραπεία, ενώ η πλήρης επίτευξή τους παρατηρείται κατά τη διάρκεια της σειράς των απαιτούμενων συνεδριών.
CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

Περιοχές εφαρμογής

Η «καρδιά» της θεραπείας είναι η στοχευμένη ψύξη των λιποκυττάρων
Κρυολιπόλυση Cooltech Σέρρες Δερματολόγος Δρ. Ζαπάρας Derna Medical
ΜΗΡΟΙ & ΓΛΟΥΤΟΙ

Οι περιοχές των μηρών και των γλουτών είναι συχνά περιοχές όπου το τοπικό λίπος μπορεί να παραμένει ανθεκτικό στην άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή. Η κρυολιπόλυση, ειδικά σε αυτές τις περιοχές, μπορεί να παράσχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, μειώνοντας τους πόντους και δημιουργώντας αισθητή αλλαγή στην εμφάνιση και το περίγραμμα του σώματος. Επιπλέον, η κρυολιπόλυση δρα στοχευμένα για τη μείωση του τοπικού πάχους, προσφέροντας σμίλευση σε "δύσκολες" περιοχές όπως οι έσω και οι έξω μηροί, γνωστοί και ως "ψωμάκια". Ανακαλύψτε τον τρόπο με τον οποίο η κρυολιπόλυση μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε το επιθυμητό σχήμα στο σώμα σας, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις περιοχές που σας απασχολούν.

ΚΟΙΛΙΑ & ΣΤΟΜΑΧΙ

Η θεραπεία κρυολιπόλυσης αποτελεί αποτελεσματική λύση για την αντιμετώπιση του τοπικού λίπους σε περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα πλάγια της μέσης, ακόμη και η πλάτη, στα σημεία γνωστά ως "γραμμές του σουτιέν". Μετά από τις κατάλληλες συνεδρίες, παρατηρείται σημαντική μείωση των πόντων και αισθητή σύσφιξη στην εκάστοτε περιοχή. Επιτυγχάνεται η βελτίωση της εμφάνισης και του περιγράμματος του σώματος, προσφέροντας έναν αποτελεσματικό τρόπο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους.

Κρυολιπόλυση Cooltech Σέρρες Δερματολόγος Δρ. Ζαπάρας Derna Medical
Κρυολιπόλυση Cooltech Σέρρες Δερματολόγος Δρ. Ζαπάρας
ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Η κρυολιπόλυση παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη μείωση πόντων και τοπικού λίπους, εστιάζοντας σε μικρότερες περιοχές που μπορούν πραγματικά να διαφοροποιήσουν την εικόνα του σώματος. Αποτελεί ιδανική επιλογή για τη μείωση πόντων στα μπράτσα, γύρω από τα γόνατα, το διπλοσάγονο, καθώς και για περιπτώσεις γυναικομαστίας σε άντρες. Οι επιδόσεις της σε αυτές τις περιοχές επιτυγχάνουν εντυπωσιακές αλλαγές στη σιλουέτα, βοηθώντας στην επίτευξη των επιθυμητών αισθητικών αποτελεσμάτων.

Κρυολιπόλυση Cooltech Σέρρες Δερματολόγος Δρ. Ζαπάρας Dermamedical
zaparas CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

Laser Alexandrite Candela Pro

LASER ND-Yag CANDELA Pro
Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη, γρήγορη, εύκολη και ανώδυνη μέθοδο θεραπείας των ευρυαγγειών και μικρών αγγειακών βλαβών. Το τελευταίας γενιάς laser ευρυαγγειών ND-Yag Candela προκαλεί επιλεκτική φωτοθερμόλυση των αγγείων εκπέμποντας εστιασμένη δέσμη φωτός. Τα αγγεία απορροφούν όλη την ενέργεια με αποτέλεσμα την καταστροφή των τοιχωμάτων τους και τη σταδιακή απορρόφησή τους από τον οργανισμό. Μία ευεργετική παράλληλη δράση του laser είναι ότι ταυτόχρονα με την καταστροφή των αγγείων επιτυγχάνει σύσφιγξη και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας!
CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

Χρήσιμες πληροφορίες

H πρώτη και πιο δοκιμασμένη μη επεμβατική θεραπεία που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το τοπικό πάχος
Χρόνος θεραπείας:
40-60 λεπτά
Ορατά αποτελέσματα:
2-4 εβδομάδες μετά τη συνεδρία
Διάρκεια αποτελέσματος:
Μόνιμο, εφόσον διατηρηθεί σταθερό το βάρος
Τεχνική:
Αναίμακτη
Ειδικότητα ιατρού:
Δερματολόγος, Αισθητικός
Επίπεδο πόνου:
Ανώδυνα
Αναισθησία:
Χωρίς
Διάρκεια αποθεραπείας:
Μηδενική
Ενημερωτικό ραντεβού:
Δωρεάν

Αδυνάτισμα με Κρυολιπόλυση. Συχνές ερωτήσεις:

Ζαπαρας Botox Σέρρες

Δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας είναι στην διάθεση σας για να σας ενημερώσει από κοντά για τα οφέλη, τη διαδικασία και το κόστος της θεραπείας.
Lithografiki Internet Services