Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας

Ιατρός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
ζαπαρασ CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

Ας γνωριστούμε

Γεννήθηκα στις Σέρρες και επέλεξα από μικρή ηλικία να αφοσιωθώ στην Ιατρική. Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Carol Davila, και συνέχισα την πορεία μου με ειδίκευση στην παθολογία στα Νοσοκομεία Πατρών και Άγιος Ανδρέας. Η αγάπη μου για τη δερματολογία και την αφροδισιολογία με οδήγησε να εξειδικευτώ στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης. Συνδυάζω την επιστημονική μου γνώση με την αγάπη μου για την υγεία του δέρματος και την αισθητική. Στόχος μου είναι να προσφέρω προσαρμοσμένες θεραπείες σε κάθε ασθενή μου, ενσωματώνοντας τις πιο σύγχρονες πρακτικές και επιστημονικά δεδομένα. Ελπίζω να έχω την χαρά να σας γνωρίσω και να σας βοηθήσω στην επίτευξη των αισθητικών και δερματολογικών σας στόχων.
zaparas CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

H DERMA MEDICAL

Κορυφαία Αισθητική και Κλινική Δερματολογία στις Σέρρες

Ο Ιατρός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος Νίκos Ζαπάρας δημιούργησε την Derma Medical θέλοντας να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα της Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας. Οι θεραπείες του συνδυάζουν τις πλέον εξελιγμένες μεθόδους δερματολογίας, αντιγήρανσης και ανανέωσης δέρματος με εξατομικευμένες οδηγίες για τον κάθε ασθενή ενώ βασίζονται αποκλειστικά σε πιστοποιημένα προϊόντα και επιστημονικές πρακτικές.

Ζαπαρας Botox Σέρρες
Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας δεσμεύεται να παρέχει υπηρεσίες δερματολογίας υψηλού επιπέδου, με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση διαφόρων δερματικών προβλημάτων. Εδώ, η υγεία και η ομορφιά συναντούν την εμπειρία και την αφοσίωση προς τον ασθενή.

2010

Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας παρέχει υπηρεσίες κλινικής δερματολογίας στο ιδιωτικό του ιατρείο στις Σέρρες.
2010

2016

Εκτός από την κλινική δερματολογία ασχολείται ενεργά και με την κοσμητική δερματολογία ιδρύοντας την Derma Medical.
2016

2016 έως σήμερα

Ο Δρ. Ζαπάρας, με συνεχή εκπαίδευση και επενδύσεις σε εξοπλισμό, έχει υψηλή εξειδίκευση στα ιατρικά laser. Η Derma Medical είναι πλέον πιο σύγχρονη κλινική με laser στις Σέρρες
2016 έως σήμερα

2000 - 2010

Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας παρέχει υπηρεσίες κλινικής δερματολογίας στο ιδιωτικό του ιατρείο στις Σέρρες.

2010 - 2017

Εκτός από την κλινική δερματολογία ασχολείται ενεργά και με την κοσμητική δερματολογία αποκτόντας εξειδίκευση στις Laser θεραπείες.

2017 έως σήμερα

Δημιουργεί την DERMA MEDICAL μία υπερσύγχρονη κλινική  εξοπλισμένη με Laser τελευταίας τεχνολογίας.
zaparas CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

Tι είπανε για εμάς

Πιστοποιημένες κριτικές Google My Bussiness
Άψογο όλο το προσωπικό, τα κορίτσια είναι πολύ ευγενικά και αστέρια στη δουλειά τους!
Lina Chasirtzi
Ο καλύτερος δερματολόγος στης Σέρρες !!! Μ έδωσε την λύση για τις ουλές της ακμής !! Έχει το καλύτερο λειζερ για αποτριχωση και σε καλύτερη τιμή απ όλους !
xara kokona
Υπέροχος άνθρωπος, και εξαιρετικός επιστήμονας. Με βοήθησε να αποβάλλω το άγχος μου για την υγεία μου.
Nikolaos Simeonidis
Ζαπαρας Botox Σέρρες

Δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας είναι στην διάθεση σας για να σας ενημερώσει από κοντά για τα οφέλη, τη διαδικασία και το κόστος της θεραπείας.
Lithografiki Internet Services