Προληπτική Εξέταση Μελανώματος

Αυτόματη Ολόσωμη Χαρτογράφηση Δέρματος με Τεχνητή Νοημοσύνη
CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

O Δρ. Ζαπάρας εξηγεί: FotoFinder

Το FotoFinder είναι το πιο σύγχρονο σύστημα ψηφιακής δερματοσκόπησης. Στην κλινική μας, στις Σέρρες, διαθέτουμε το μοναδικό στην περιοχή. Ο καρκίνος του δέρματος μπορεί να κρυφτεί, αλλά η τεχνητή νοημοσύνη τον αποκαλύπτει! Πολλές μορφές καρκίνου του δέρματος, όπως το μελάνωμα, είναι ύπουλες και δύσκολα ορατές με γυμνό μάτι.Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες στην αξιολόγηση και παρακολούθηση όλων των μελανοκυτταρικών και μη μελανοκυτταρικών αλλοιώσεων στο δέρμα και εκτιμά τον πιθανό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.
CLINICAL & AESTHETIC DERMATOLOGY

FotoFinder Total Body Scanner Mapping

Ο καρκίνος του δέρματος, όπως το μελάνωμα, συχνά δυσκολεύεται να εντοπιστεί με γυμνό μάτι. Το σύστημα FotoFinder Total Body Scanner Mapping χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία και τεχνητή νοημοσύνη για να καταγράψει όλους τους νέους σπίλους και να ανιχνεύσει πιθανές μεταβολές σε υπάρχοντες σπίλους, χωρίς ακτινοβολία. Παρέχει λεπτομερή και εμβαθύνοντα επισκόπηση της δομής τους, επιτρέποντας στον δερματολόγο αξιόπιστη διάγνωση, χωρίς πιθανότητα λάθους

01. Εντοπισμός

Εντοπίζει νεοεμφανιζόμενες κηλίδες ή αλλαγές σε υπάρχουσες κηλίδες. Η κάμερα του συστήματος καταγράφει λεπτομερώς εικόνες των κηλίδων σας σε υψηλή ανάλυση, καλύπτοντας ολόκληρη την επιφάνεια του δέρματος από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Κατά τη διάρκεια κάθε επανεξέτασης, οι νέες εικόνες συγκρίνονται ψηφιακά με τις προηγούμενες, επιτρέποντας τον άμεσο εντοπισμό των πρόσφατα εμφανισθέντων σημείων ή τυχόν μεταβολών σε υπάρχοντες πληθυσμούς.

 

02. Ανάλυση

Εξετάζει διεξοδικά τη δομή των σπίλων. Το προηγμένο λογισμικό του συστήματος, χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, αναλύει με ακρίβεια και λεπτομέρεια τη δομή κάθε σπιλού, παρέχοντας στον δερματολόγο εξαιρετική κατανόηση των ευρημάτων και επιτρέποντας ακριβή διάγνωση. Αναζητήστε την καλύτερη θεραπεία για σπίλους σε δερματολόγο με βάση τις πληροφορίες μας.

03. Διάγνωση

Συνδράμει τον δερματολόγο στη διαγνωστική διαδικασία και την άμεση αντιμετώπιση. Παρέχει στον δερματολόγο τη δυνατότητα εύκολης τεκμηρίωσης και λεπτομερούς ανάλυσης των αλλαγών στο δέρμα και τους σπίλους, επιτρέποντάς του να αξιολογεί κάθε περίπτωση με βάση τα ακριβή αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, ο δερματολόγος μπορεί να συστήσει την κατάλληλη θεραπεία ή την αφαίρεση σπίλων, είτε με μη επεμβατικές μεθόδους είτε με προηγμένες δερματολογικές εφαρμογές LASER.

04. Διατήρηση αρχείου

Αποθήκευση ιστορικού καταγραφής. Οι εικόνες από τις επαναλαμπανόμενες ολοσωμικές χαρτογραφήσεις καταγράφονται ηλεκτρονικά σε ένα αρχείο δεδομένων με σκοπό να διατηρείται το ιστορικό του ασθενούς και να χρησιμοποιούνται για περαιτέρω συγκρίσεις σε επερχόμενες εξετάσεις.

Εξελιγμένη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση με Fotofinder

Ασφαλής έλεγχος σπίλων για όλη την οικογένεια. 

Η κλινική Δρ. Ζαπάρα στις Σέρρες, πρωτοπορεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, υιοθετώντας το Fotofinder Total Body Scanner Mapping.

  • Χαρτογραφεί αυτόματα ολόκληρο το σώμα, καταγράφοντας κάθε σπίλο (ελιά).
  • Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για ανάλυση και σύγκριση σπίλων, εντοπίζοντας ύποπτες μεταβολές.
  • Βοηθά στην ακριβή και έγκαιρη διάγνωση.

Πλεονεκτήματα:

  • Έγκαιρη ανίχνευση καρκίνου του δέρματος.
  • Ακρίβεια και ασφάλεια στη διάγνωση.
  • Πλήρης έλεγχος σώματος.
  • Προληπτικός έλεγχος για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Συχνές ερωτήσεις:

Ζαπαρας Botox Σέρρες

Δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού

Ο Δρ. Νικόλαος Ζαπάρας είναι στην διάθεση σας για να σας ενημερώσει από κοντά για τα οφέλη, τη διαδικασία και το κόστος της θεραπείας.
Lithografiki Internet Services