Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

Η λύση για τις ρυτίδες χειλιών στόματος και παρειών. Γεμίζει τις ρυτίδες, αποκαθιστά τον χαμένο όγκο των χειλιών, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου

Εφαρμογές

 Το υαλουρονικό οξύ είναι γλυκοζαμινογλυκάνη, ένα φυσικό συστατικό του δέρματός μας. Αποτελεί κύριο δομικό συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού και είναι πανομοιότυπο στα περισσότερα είδη οργανισμών. Το υαλουρονικό οξύ εγχύνεται κάτω από την επιδερμίδα, γεμίζοντας τις ρυτίδες των χειλιών και γύρω από το στόμα. Μπορεί επίσης να δώσει όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη. Επειδή είναι ιδιαίτερα υδρόφιλο μόριο, απορροφά νερό, με αποτέλεσμα εξαιρετική ενυδάτωση της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται. Με το τρόπο αυτό, το πρόσωπο δείχνει πιο ζωντανό, πιο λαμπερό και πιο φρέσκο. Το υαλουρονικό οξύ διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες, για να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη ρυτίδων. Έτσι, χρησιμοποιείται για τη διόρθωση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων γύρω από τα μάτια, το στόμα, για τις βαθιές ρινοπαρειακές πτυχές, τις ρυτίδες του γέλιου, τις ρυτίδες της γωνίας του στόματος, τη βελτίωση του σχήματος της μύτης, την αύξηση του όγκου των χειλιών, τις ρυτίδες του μετώπου και του μεσόφρυου, τους μαύρους κύκλους, αλλά και τη διαμόρφωση και τον τονισμό του περιγράμματος του προσώπου. Επίσης, μπορεί να δώσει λύση σε προβλήματα ασυμμετρίας ή ατροφίας ιστού που αφορούν άλλα σημεία του σώματος.

Πριν και μετά

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ενδεικτικές των αποτελεσμάτων της θεραπείας.
  • Before-
    After-
    Πριν τη θεραπεία Μετά τη θεραπεία

Μάθετε περισσότερα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες Υαλουρονικού οξέος της DERMA MEDICAL επικοινωνήστε μαζί μας στο 23210 66453 ή αφήστε το μήνυμα σας στη φόρμα επικοινωνίας.